FVD stemt tegen de motie De Jong/Wilders over het niet inperken van de rechten en zekerheden van werknemers

De motie De Jong/Wilders over het niet inperken van de rechten en zekerheden van werknemers

11 februari 2020
FVD
Uitkomst

Uitleg:

FVD is niet noodzakelijkerwijs tegen het moderniseren van het ontslagrecht (werknemers kunnen hier ook baat bij hebben, en de werkgelegenheid zou kunnen toenemen). Daarnaast is FVD geen voorstander van het weren van alle immigranten uit islamitische landen (inclusief christenen). Wij zijn voorstander van het invoeren van het Australische immigratiemodel, waardoor kansarme immigranten niet meer naar Nederland kunnen komen, en leggen de lat hoog, zodat de massale immigratie wordt be�indigd.
Hele tekst van de motie

FVD heeft ruim 42.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140