ivm het Coronavirus zijn alle evenementen in maart en april geannuleerd

Het Midden- en Kleinbedrijf (MKB) vormt het hart van onze economie. Maar liefst 70 procent van de werkgelegenheid en tal van innovaties hebben we aan het MKB te danken. Toch luisteren de gevestigde partijen vaak alleen naar multinationals en vakbonden. Daar is de MKB-ondernemer keer op keer de dupe van. Forum voor Democratie heeft wél waardering voor het MKB. Wij zijn van mening dat een sterk Nederland een sterk MKB veronderstelt.

Wij onderhouden graag nauwe banden met de MKB’ers uit onze achterban. Ondanks dat onze MKB-ledendag van 28 maart niet doorgaat, organiseren wij op een nader te bepalen moment en plaats een MKB-dag. Bent u MKB’er en wilt u FVD beter leren kennen, schrijft u zich dan nu in, zodat u als een van de eersten geinformeerd wordt over deze dag.

Er zal een beperkt aantal plaatsen beschikbaar zijn. Indien zich meer geïnteresseerden aanmelden dan er plaatsen beschikbaar zijn, vindt er een loting plaats.

Wij zien uw inschrijving graag tegemoet!

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140