We bestaan 5 jaar!

21 november 2019, 00:00

Vandaag is het precies 5 jaar geleden dat ik Forum voor Democratie oprichtte. Eerst als piepkleine denktank, toen als beginnende partij - en nu vieren we ons eerste lustrum als één van de grootste bewegingen van het land!

Elke dag ontroert het me weer hoeveel steun we ontvangen uit het hele land. Elke dag ook, zien we de misstanden verder toenemen en onze identiteit verder verwateren, onze soevereiniteit verder verdunnen, ons geld verder verdampen...

Daarom is onze beweging zo hard nodig. Wij gaan samen het tij keren.

In de afgelopen 5 jaar zijn we met uw steun zó ver gekomen. Onze beweging brengt nu vernieuwing in de Tweede Kamer, de Eerste Kamer, alle provincies, het Europees Parlement en de Amsterdamse gemeenteraad. En onze groei gaat door. Steeds sneller.

DANK! En van harte gefeliciteerd met uw en onze verjaardag!

Thierry Baudet

Op de hoogte blijven?

Ontvang de wekelijkse mail van Thierry

Standpunten

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140