PBL bevestigt: Nederlandse inzet in Energietransitie is totaal verwaarloosbaar!

13 oktober 2018, 09:00

Tijdens de technische briefing over de Energietransitie op donderdag 11 oktober wist Thierry Baudet Dr. Pieter Boot, sectorhoofd Klimaat van het Planbureau voor de Leefomgeving, de uitspraak te ontlokken dat ‘de inspanningen van Nederland natuurlijk helemaal niets uitmaken voor het mondiale klimaat’. Ook moest Ir. Frans Rooijers, directeur van onderzoeksbureau CE Delft, erkennen dat de kosten van de Energietransitie de komende 15 jaar zullen oplopen tot 800 tot 1.000 miljard.

Op de hoogte blijven?

Ontvang de wekelijkse mail van Thierry

Standpunten

FVD heeft ruim 42.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140