Ons immigratiebeleid werkt niet meer. Tijd voor het Australische model!

03 maart 2020, 12:00

Turkije heeft de immigratiedeal met de EU gebroken. Erdogans regime kreeg 6 miljard EU-subsidie om te voorkomen dat asielzoekers vanuit Turkije de EU zouden binnenstromen. Nu heeft hij de "vluchtelingen" een gratis busrit naar de Griekse grens gegeven.

FVD was altijd al kritisch op de Turkijedeal. Het was al vanaf het begin duidelijk dat Turkije geen betrouwbare partner is. Nederland en Europa hadden nooit afhankelijk mogen worden van de grillen van een Turks regime dat onze beschaving vijandig gezind is. In plaats daarvan moeten we onze grenzen beschermen en eindelijk immigratiewetten invoeren die in de eerste plaats in ons belang zijn.

Nederland bindt zich momenteel aan immigratiewetten die de belangen van asielzoekers dienen, maar onze belangen op de laatste plaats zetten. Het resultaat: open grenzen, miljoenen aan dwangsommen voor asielzoekers, generaal pardon na generaal pardon. Allemaal slecht voor Nederland.

Het is tijd voor een totale modernisering van onze immigratiewetgeving. FVD wil hier mensen laten komen die iets komen brengen, niet alleen iets komen halen. Asiel aanvragen wordt niet meer mogelijk in Nederland. In plaats daarvan komt er een puntensysteem. Wie aan onze criteria voldoet, is welkom om naar Nederland te komen. En we gaan onze grenzen weer beschermen. Zo halen we internationaal talent naar Nederland en maken we een einde aan de asielproblematiek. Geen azc's meer, geen criminele uitgeprocedeerden meer, geen generaties netto-ontvangers van wie de waarden tegen de onze indruisen. Een immigratiebeleid waarmee Nederland vooruit kan!

Op de hoogte blijven?

Ontvang de wekelijkse mail van Thierry

Standpunten

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140