Nieuws

Hiddema: geen terugkeer van jihadi's naar Nederland!

25 juni 2019, 22:00 Door: FVD

Vandaag voerde FVD-Kamerlid Theo Hiddema een fel debat met ministers Grapperhaud (CDA) en Blok (VVD) over de terugkeer van Syriëgangers naar Nederland. Het kabinet weigert hen het Nederlanderschap te ontnemen, waardoor zij in veel gevallen kunnen terugkeren naar ons land en - met gebruik van alle sociale voorzieningen, en alle veiligheidsrisico’s van dien - hun misdadige ideologie weer in ons land kunnen verspreiden.

Wanneer stopt het softe beleid van dit kabinet? Hoeveel moet er nog misgaan voordat we eindelijk opkomen voor de veiligheid van de Nederlanders? Bekijk hier de volledige bijdrage van Theo Hiddema aan het debat.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van FVD.

Standpunten

FVD heeft ruim 37.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Gratis toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140