Help FVD met de campagne voor de Tweede Kamerverkiezing

17 februari 2020, 20:49

Uiterlijk in maart 2021 (dus over ongeveer een jaar) worden er weer verkiezingen gehouden voor de Tweede Kamer. FVD bereidt zich nu al voor op de campagne; om onze doelstellingen te realiseren moeten we sterk uit de bus komen!

Daarom hebben we hulp nodig van onze leden. Goed campagne voeren moet goed worden voorbereid, gepland en uitgevoerd. Met de voorbereiding zijn wij nu al bezig. 

Wij komen graag in contact met leden uit de hele provincie die ons willen helpen. We willen in iedere gemeente een netwerk van vrijwilligers opbouwen om de campagne uit te rollen. Denk bijvoorbeeld aan campagneplanning, flyeren en deelname aan verkiezingsmarkten. 

Wil jij ons helpen? Meld je dan aan: stuur een korte mail naar [email protected]. Vermeld naast je naam, telefoonnummer en emailadres in ieder geval ook de gemeente waar je woont en je postcode.

Op de hoogte blijven?

Ontvang de wekelijkse mail van Thierry

Standpunten

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140