Harbers (VVD) weet niks van Marrakesh Immigratiepact, wil toch tekenen

15 november 2018, 04:00

Omdat FVD zich grote zorgen maakt over het omstreden Marrakesh Immigratiepact hebben we 100 kamervragen gesteld. Zojuist ontvingen we het antwoord van VVD-staatssecretaris Mark Harbers: hij heeft nog niet genoeg informatie om onze vragen te beantwoorden. Toch wil hij het pact gaan tekenen.

Dit laat opnieuw zien dat VVD en CDA geen idee hebben waar ze mee bezig zijn. Steun ons!

Lees alle 100 FVD-vragen over het Marrakesh Immigratiepact: https://forumvoordemocratie.nl/actueel/fvd-stelt-100-kamervragen-aan-mark-harbers-vvd-over-omstreden-marrakesh-immigratiepact


Lees hier de brief van Staatssecretaris Harbers:


Op de hoogte blijven?

Ontvang de wekelijkse mail van Thierry

Standpunten

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140