Het is gelukt! Forum voor Democratie is de grootste ledenpartij van Nederland!

27 januari 2020, 19:00

Forum voor Democratie bestaat nog maar een paar jaar en is nu al de grootste ledenpartij van Nederland! Dat blijkt uit cijfers van het Documentatiecentrum Nederlandse Politieke Partijen van de Rijksuniversiteit Groningen.

Wij zijn onze leden ontzettend dankbaar voor hun vertrouwen in ons. FVD zal doorgaan met wat we nu al vier jaar doen: keihard werken voor een beter Nederland. Wij gaan het doen samen met u!

Gevestigde partijen hebben er zeventig jaar over gedaan om hun ledenbestand op te bouwen en binnen vier jaar zijn wij hen voorbijgestreefd. Nooit eerder is het ledental van politieke partij in Nederland zo hard gegroeid.

Nogmaals dank en we hopen u snel te zien op een van onze vele events in het land!

Op de hoogte blijven?

Ontvang de wekelijkse mail van Thierry

Standpunten

FVD heeft ruim 45.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140