Annabel Nanninga lijsttrekker FVD Amsterdam!

22 oktober 2017, 02:00

Annabel Nanninga lijsttrekker Forum voor Democratie in Amsterdam!

Nanninga: "Na jarenlang in de media te hebben benoemd wat er misgaat, is voor mij NU het moment gekomen om er iets aan te gaan DOEN!"

Op TPO licht Annabel Nanninga haar besluit om politiek actief te worden nader toe. Klik HIER voor het artikel.

Annabel doet het niet alleen. Samen met Yernaz Ramautarsing en voormalig Kamerlid Anton van Schijndel voert zij de Amsterdamse FVD-lijst aan.

FVD kiest voor dit energieke trio om nu EINDELIJK de noodzakelijke veranderingen in Amsterdam af te dwingen. Sinds mensenheugenis domineert de PvdA de politiek in de hoofdstad. Ambtenarij, onderwijs, politie en woningbouw zijn al decennia volledig in handen van de PvdA.

Weliswaar is D66 nu de grootste partij in Amsterdam, maar in de praktijk is ook deze partij helaas een bijwagen gebleken van de PvdA. Onder invloed van deze PvdA-monocultuur is ook de Amsterdamse VVD erg naar links opgeschoven. Zo stelde VVD-wethouder Eric van der Burg onlangs nog: 'Hoe meer asielzoekers, hoe beter.'

Wij gaan dit niet langer accepteren!

FVD wil in Amsterdam:

  • Betaalbare woningen voor de middenklasse

  • Afschaffen erfpacht

  • Amsterdammers zélf hun burgemeester laten kiezen

  • Terugdringen islamisering

  • Draaideur criminelen nu echt keihard aanpakken

  • Vrije schoolkeuze terug


En vooral: het tolerante, ondernemende,  vrije Amsterdam weer laten floreren!

FVD verwacht bij de raadsverkiezingen op 21 maart 2018 minimaal ZES ZETELS te behalen. De Top-3 zal worden versterkt met bekende en minder bekende Amsterdammers - stuk voor stuk mensen die hebben laten zien iets neer te kunnen zetten.

Voor al ons campagne nieuws in Amsterdam, zie https://amsterdam.nl.


Bent u nog geen lid?
Word nu lid!

Op de hoogte blijven?

Ontvang de wekelijkse mail van Thierry

Standpunten

FVD heeft ruim 37.000 leden

Forum voor Democratie is de snelst groeiende partij van Nederland. In een jaar tijd hebben we al meer dan de helft van het aantal leden dat de traditionele partijen in vele decennia hebben opgebouwd. Steun ons ook door lid te worden. Help ons de grootste partij van Nederland te worden. FVD-lid word je al vanaf €25 per jaar!

Als FVD-ER krijgt u:
  • Gratis toegang tot alle FVD-events
  • De FVD-ledennieuwsbrief en persoonlijke FVD-ledenpas
  • De mogelijkheid om je aan te melden voor campagnes en posities in onze organisatie
WORD OOK LID

Forum voor Democratie wil Nederland structureel veranderen. We willen een brede maatschappelijke beweging opzetten die niet alleen politiek actief is - maar zich ook vertakt in de hele samenleving. Wil je FVD verder helpen, maar ontbreekt het je aan tijd? Steun ons dan met een donatie.

€ 5
€ 14
€ 19
€ 38
€ 45
€ 80
€ 100
€ 140